byggnadsställningar & Ställningsbyggare

Hyr din fasadställning eller byggställning hos Göteborgs Entreprenadställningar, vi erbjuder alltid montering och demontering utfört av våra erfarna ställningsbyggare. Hos oss får du bra service av professionell och välutbildad personal. För oss är säkerhet och trygghet viktig och du som kund ska känna dig säker när du anlitar oss.

Begär en prisförfrågan idag

Experter på byggställningar

Hyr din byggnadsställning av Gesab. Vi är experter på byggställningar. Gör en offertförfrågan online idag. Branschens bästa service. För byggföretag, hantverkare och privatpersoner. Lönsamma helhetslösningar. Stora och små projekt. Snabbt svar på förfrågan. Rätt ställning i rätt tid. Branschens bästa ställningsbyggare.

Byggnadsställning

Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. 

Ställningsbyggare

Uthyrning & montage av ställningar för stora och små byggen. Ring oss! Ställningsbyggare med yrkesbevis. Personlig service. Hög kvalitet. Typer: Väderskydd, Byggnadsställning, Rullställning.

ROT-Avdrag 

Som privatperson är du berättigad till ROT-avdrag när du anlitar oss för hantverkstjänster som reparation av bostad, renoveringar och underhåll av fastighet samt om- och tillbyggnad.

FRÅGOR KRING BYGGSTÄLLNINGAR? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Göteborgs Entreprenadsställningar AB

E A Rosengrens gata 4

421 31 Västra Frölunda

Orgnr: 559263-4231

Kontakta oss på GESAB

Telefon: 031-105 120

Kalkyl: 0727-000020

bjarne.ogard@gesab.eu

Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Recensera gärna oss! 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Entreprenadsställningar AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Entreprenadsställningar AB