byggnadsställningar & Ställningsbyggare

Hyr din fasadställning eller byggställning hos Göteborgs Entreprenadställningar, vi erbjuder alltid montering och demontering utfört av våra erfarna ställningsbyggare. Hos oss får du bra service av professionell och välutbildad personal. För oss är säkerhet och trygghet viktig och du som kund ska känna dig säker när du anlitar oss.

Begär en prisförfrågan idag

Experter på byggställningar

Hyr din byggnadsställning av Gesab. Vi är experter på byggställningar. Gör en offertförfrågan online idag. Branschens bästa service. För byggföretag, hantverkare och privatpersoner. Lönsamma helhetslösningar. Stora och små projekt. Snabbt svar på förfrågan. Rätt ställning i rätt tid. Branschens bästa ställningsbyggare.

Byggnadsställning

Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. 

Ställningsbyggare

Uthyrning & montage av ställningar för stora och små byggen. Ring oss! Ställningsbyggare med yrkesbevis. Personlig service. Hög kvalitet. Typer: Väderskydd, Byggnadsställning, Rullställning.

ROT-Avdrag 

Som privatperson är du berättigad till ROT-avdrag när du anlitar oss för hantverkstjänster som reparation av bostad, renoveringar och underhåll av fastighet samt om- och tillbyggnad.

FRÅGOR KRING BYGGSTÄLLNINGAR? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.