HYRa Byggnadställning GötEborg

Vi hyr ut och monterar ställningar för renovering, nybyggen, målning och fasadtäckning. Ställningar av högsta kvalité - Certifierade montörer.

Skicka en prisförfrågan

Specialicerade på att hyra ut byggnadställningar

GESAB Byggnadsställningar AB har erfarna ställningsbyggare i Göteborg. Vi riktar oss till företag och större verksamheter som är i behov av ställningsbyggare & byggnadställningar i Göteborg med omnejd.

Byggnadsställningar

Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till GESAB, vi är ett säkert val.

Fallskydd

Vi hjälper ert företag arbeta säkert och säkrar din personal i en fallriskmiljö. GESAB försäkrar att du har rätt kunskap och utrustning, ibland kan det vara svårt att veta vad du behöver och hur du ska gå tillväga för att fallskyddsäkra din arbetsplats. Välkommen med din fråga!

Väderskydd

Hyra väderskydd - Jobba på i regn, snö och vind. För byggföretag, hantverkare och fastighetsägare. Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information kring väderskydd fasad i Göteborg med omnejd.

FRÅGOR KRING HYRA BYGGSTÄLLNING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

GESAB Byggnadsställningar AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Orgnr: 559263-4231

Kontakta oss

Telefon: 031-105 120

Lagbas: 0727-000020

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Recensera gärna oss!

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GESAB Byggnadsställningar AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GESAB Byggnadsställningar AB.