Ställningsbyggare i Västra Götaland

Kontakta oss idag för en förutsättningslös konsultation och en kostnadsfri offertförfrågan. Vi på GESAB hjälper dig med rätt byggställning anpassat till ditt projekt.

Byggnadsställningar

Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till GESAB, vi är ett säkert val.

Fallskydd

Vi hjälper ert företag arbeta säkert och säkrar din personal i en fallriskmiljö. GESAB försäkrar att du har rätt kunskap och utrustning, ibland kan det vara svårt att veta vad du behöver och hur du ska gå tillväga för att fallskyddsäkra din arbetsplats. Välkommen med din fråga!

Väderskydd

Hyra väderskydd - Jobba på i regn, snö och vind. För byggföretag, hantverkare och fastighetsägare. Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information kring väderskydd fasad i Göteborg med omnejd.

FRÅGOR KRING BYGGSTÄLLNINGAR? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ställningsbyggare Göteborg

Ställningsbyggare Kungälv

Ställningsbyggare Mölndal

Ställningsbyggare Torslanda

Torslanda

Ställningsbyggare Borås

Borås

Ställningsbyggare Hisingen

Hisingen

Ställningsbyggare Kungsbacka

Kungsbacka

Ställningsbyggare Västra Frölunda

Frölunda

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Göteborgs Entreprenadsställningar AB

E A Rosengrens gata 4

421 31 Västra Frölunda

Orgnr: 559263-4231

Kontakta oss på GESAB

Telefon: 031-105 120

Kalkyl: 0727-000020

bjarne.ogard@gesab.eu

Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Recensera gärna oss! 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Entreprenadsställningar AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Entreprenadsställningar AB