StällningsByggare i Göteborg med OMnejd

Vi ser till att ni har rätt man på rätt plats. Vi erbjuder ställningsbyggare för stora som små byggprojekt och entreprenad. Vänd dig i förtroende till GESAB Byggnadsställningar AB, vi är ett säkert val.

Skicka en prisförfrågan

Specialicerade på byggnadställningar i Göteborg

GESAB Byggnadsställningar AB har erfarna ställningsbyggare i Göteborg. Vi riktar oss till företag och större verksamheter som är i behov av ställningsbyggare & byggnadställningar i Göteborg med omnejd.

Projektledning inom byggställning Göteborg

Vi har projektledare med lång erfarenhet och många projekt inom byggställningar. Vi ser till att det planerade bygget flyter på enligt tidsplan och att alla arbetare har rätt utrustning och verktyg. Utöver det så ser vi även till att budget och planering inte ska förloras efter vägen.

Kontakta oss och berätta om ditt bygge så kan vi säkert komma fram till en lösning kring byggnadställningar.

Nyproduktion

GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg är gärna med från början av byggnadsplaneringen. Vi har alltid som mål att kundens idéer ska, genom vårat expertkunnande och långa erfarenhet, synas i slutresultatet. Vi hjälper till där det behövs, vi fungerar även som ett bollplank under planeringen kring byggställningen. Vår kunskap är det bästa verktyget vi har inom området byggställningar & säkerhet.

Från tanke till ställning

En stor fördel med att anlita GESAB i Göteborg är att vi kan erbjuda totalentreprenad inom byggställningar. Vi hjälper dig planera, montera oh demontera med stor noggrannhet för bästa säkerhet.. Tillsammans går vi igenom vad du är i behov av och projektet utformas efter en tidsplan som passar alla parter.

Kontakta oss ang. ställningsbyggare & ställning

Är du intresserad av att få kontakt med oss angående byggnadsställningar? Fyll i formuläret nedan eller ring 0727-000020 så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt. 

GESAB Byggnadsställningar AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Orgnr: 559263-4231

Kontakta oss

Telefon: 031-105 120

Lagbas: 0727-000020

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Recensera gärna oss!

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GESAB Byggnadsställningar AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GESAB Byggnadsställningar AB.