ROT-avdrag för dig som privatperson

När ni anlitar GESAB Byggställningar AB Så ser vi till att hjälpa er på bästa sätt från start till mål. Behöver ni guidning och hjälp med att utnyttja ROT-avdraget så hjälper vi till! 

Skicka en prisförfrågan

Specialicerade på det mesta inom bygg och entreprenad

GESAB Byggnadsställningar AB har spetskompetens  inom byggservice i Göteborg. Vi riktar oss till både privatpersoner och större verksamheter som är i behov av service inom bygg och entreprenad.

Glöm inte Rot-avdraget!

Som privatperson är du berättigad till ROT-avdrag när du anlitar företag som utför hantverkstjänster.

 

” Rotavdragets och rutavdragets storlek räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Du kan inte få 50 000 kronor för varje bostad du har. Det finns dock inget maxbelopp per fastighet, så flera personer kan dela på arbetskostnaden och få rotavdrag eller rutavdrag i samma bostad. Du kan få rotavdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden och rutavdrag med som mest 50 procent av arbetskostnaden.”

 

”Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel”

 

Mer information om ROT-avdraget hittar du på Skatteverkets webbsida, läs mer här.

Har du frågor? Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller ring 0727-000020 så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt. 

Göteborgs Entreprenadsställningar AB

E A Rosengrens gata 4

421 31 Västra Frölunda

Orgnr: 559263-4231

Kontakta oss på GESAB

Telefon: 031-105 120

Kalkyl: 0727-000020

bjarne.ogard@gesab.eu

Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Recensera gärna oss! 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Entreprenadsställningar AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Entreprenadsställningar AB