Fallskydd - vi säkrar för DIN Personal

Vi hjälper ert företag arbeta säkert och säkrar din personal i en fallriskmiljö. GESAB försäkrar att du har rätt kunskap och utrustning, ibland kan det vara svårt att veta vad du behöver och hur du ska gå tillväga för att fallskyddsäkra din arbetsplats. Välkommen med din fråga!

Skicka en prisförfrågan

Fallskydd för fasadmontering eller byggnation

GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg tillhandahåller säkra byggnadsställningar med fallskydd. När du hyr av oss är det alltid inkl. montering och demontering. Vi har kunskaperna och erfarenheterna som gör att vi kan lämna säkra och stabila ställningar till dina projekt. För oss är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg med våra tjänster.

Fasader med fallskydd

GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg erbjuder byggställningar för alla typer av projekt i STO-regionen. Vi har totallösningar men vi har även ställningar för enskilda uppdrag. I de flesta byggprojekten behövs en säker fasadställning. Vi har olika storlekar och utförande beroende på vart du ska använda ställningen. Behöver du hjälp? Kontakta oss så tar vi fram vad du behöver.

Byggen

Oavsett om du har ett litet eller stort byggprojekt så har vi ställningen för dig. Ställningarna är både lätta att handskas med och att bygga ihop. Givetvis kan vi hjälpa dig, våra ställningsbyggare är snabba och duktiga. Kontakta oss och berätta om ditt bygge så kan vi räkna på hur stor byggställning du behöver.

Vi hjälper dig

Vilka behov du än har så kan du tryggt vända dig till GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg för vägledning. Vi har mycket kompetent personal och vi har en kunskap som gör att vi kan tillgodo se dina behov på bästa sätt. Vilken ställning du än är i behov av så har vi den. Kontakta oss för vidare diskussioner.

Kontakta oss ang. falskydd

Är du intresserad av att få kontakt med oss angående byggnadsställningar? Fyll i formuläret nedan eller ring 0727-000020 så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt. 

Göteborgs Entreprenadsställningar AB

E A Rosengrens gata 4

421 31 Västra Frölunda

Orgnr: 559263-4231

Kontakta oss på GESAB

Telefon: 031-105 120

Kalkyl: 0727-000020

bjarne.ogard@gesab.eu

Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Recensera gärna oss! 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Entreprenadsställningar AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Entreprenadsställningar AB