Byggnadsställning - privat eller företag

Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till GESAB Byggnadsställningar AB, vi är ett säkert val.

Skicka en prisförfrågan

Byggnadsställningar för fasadmontering eller byggnation

GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg tillhandahåller säkra och enkla byggnadsställningar. När du hyr av oss är det alltid inkl. montering och demontering. Vi har kunskaperna och erfarenheterna som gör att vi kan lämna säkra och stabila ställningar till dina projekt. För oss är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg med våra tjänster.

Fasader

GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg erbjuder byggställningar för alla typer av projekt i STO-regionen. Vi har totallösningar men vi har även ställningar för enskilda uppdrag. I de flesta byggprojekten behövs en säker fasadställning. Vi har olika storlekar och utförande beroende på vart du ska använda ställningen. Behöver du hjälp? Kontakta oss så tar vi fram vad du behöver.

Byggen

Oavsett om du har ett litet eller stort byggprojekt så har vi ställningen för dig. Ställningarna är både lätta att handskas med och att bygga ihop. Givetvis kan vi hjälpa dig, våra ställningsbyggare är snabba och duktiga.

Kontakta oss och berätta om ditt bygge så kan vi räkna på hur stor byggställning du behöver.

Vi hjälper dig

Vilka behov du än har så kan du tryggt vända dig till GESAB Byggnadsställningar AB i Göteborg för vägledning. Vi har mycket kompetent personal och vi har en kunskap som gör att vi kan tillgodo se dina behov på bästa sätt. Vilken ställning du än är i behov av så har vi den. Kontakta oss för vidare diskussioner.

Kontakta oss ang. byggnadsställningar

Är du intresserad av att få kontakt med oss angående byggnadsställningar? Fyll i formuläret nedan eller ring 0727-000020 så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.