StällningsByggare på Hisingen med OMnejd

Vi ser till att ni har rätt man på rätt plats. Vi erbjuder ställningsbyggare för stora som små byggprojekt och entreprenad. Vänd dig i förtroende till GESAB Byggnadsställningar AB, vi är ett säkert val.

Skicka en prisförfrågan

Specialicerade på byggnadställningar i Hisingen

GESAB Byggnadsställningar AB har erfarna ställningsbyggare på Hisingen. Vi riktar oss till företag och större verksamheter som är i behov av ställningsbyggare & byggnadställningar på Hisingen med omnejd.

Projektledning inom byggställning på Hisingen

Vi har projektledare med lång erfarenhet och många projekt inom byggställningar. Vi ser till att det planerade bygget flyter på enligt tidsplan och att alla arbetare har rätt utrustning och verktyg. Utöver det så ser vi även till att budget och planering inte ska förloras efter vägen.

Kontakta oss och berätta om ditt bygge så kan vi säkert komma fram till en lösning kring byggnadställningar.

Nyproduktion

GESAB Byggnadsställningar AB på Hisingen är gärna med från början av byggnadsplaneringen. Vi har alltid som mål att kundens idéer ska, genom vårat expertkunnande och långa erfarenhet, synas i slutresultatet. Vi hjälper till där det behövs, vi fungerar även som ett bollplank under planeringen kring byggställningen. Vår kunskap är det bästa verktyget vi har inom området byggställningar & säkerhet.

Från tanke till ställning

En stor fördel med att anlita GESAB på Hisingen är att vi kan erbjuda totalentreprenad inom byggställningar. Vi hjälper dig planera, montera oh demontera med stor noggrannhet för bästa säkerhet. Tillsammans går vi igenom vad du är i behov av och projektet utformas efter en tidsplan som passar alla parter.

Kontakta oss ang. ställningsbyggare & ställning

Är du intresserad av att få kontakt med oss angående byggnadsställningar? Fyll i formuläret nedan eller ring 0727-000020 så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.